Kaihtimet ja markiisit Kotkasta

Kotkan City-Kaihdin myy erilaiset markiisit, sälekaihtimet, verhokiskot sekä taiteovet sinun tarpeidesi mukaan. Meiltä saat myös varaosat sekä huollon tuotteillesi.

Sunsystems-markiisit

Terassimarkiisi

Terassimarkiisi tekee pihastasi viihtyisän ja miellyttävän oleskelupaikan. Markiisin alla nautit kesän herkuista vaikka vettä vähän tihkuisikin. Markiisi suojaa kalusteesi haalistavalta auringonpaisteelta.

Ikkunamarkiisi

Ikkunamarkiisi pitää huoneen sisäilman sopivan viileänä ja suojelee samalla kodin tekstiilejä ja sisustusta haalistumiselta. Ikkunamarkiisin rakenteen ansiosta pääset kuitenkin ihailemaan maisemia koko ajan.

Parvekemarkiisi

Tyylikkäällä parvekemarkiisilla luot viihtyisän lisähuoneen parvekkeellesi. Se viilentää mukavasti sekä huoneistoa että parveketta ja tekee parvekkeestasi entistä monikäyttöisemmän.

Katosmarkiisi

Katosmarkiisilla suojaat tehokkaasti ja näyttävästi terassit ja lasikatolliset rakenteet. Katosmarkiisin moottoria ohjataan kytkimellä, kaukosäädöllä tai yhdistettynä huolettomaan aurinko- ja tuuliohjaukseen.

Korimarkiisi

Korimarkiisin malleissa on monia vaihtoehtoja ; toteutamme ne toiveidesi mukaan. Korimarkiisi suojaa myös sivulta tulevalta auringon valolta. Tule tutustumaan mallistoomme ja valitse sinulle sopivin.

Sälekaihtimet

Sälekaihtimilla voi muuttaa valaistuksen voimakkuutta ja suuntaa olennaisesti niin yrityksissä kuin yksityiskodeissakin. Sälekaihtimet valmistetaan korkealaatuisesta polttomaalatusta alumiinista (paksuus 0,21mm) aina mittojen mukaan.

Säleleveydet ovat 16mm, 25mm, 35mm, ja 50mm, umpi- tai reikäsäleenä. Saatavana myös puisena. Vakiovärivaihtoehtoja on jo yli 40.

Sivuvaijereilla varustettu sälekaihdin pitää kaihtimen paikallaan esim. ovissa sekä kaltevissa ikkunoissa.

Screenrullakaihtimet

Screenkankaat estävät tehokkaasti kuuman ilman leviämisen sisätiloihin. Screenkangas suodattaa ja säätelee luonnonvalon määrää, mutta säilyttää näkymän sisältä ulos. Screenkankaista voidaan valmistaa lähes kaikkia aurinkosuojatuotteita (markiiseja, screenkaihtimia, rullaverhoja, paneeleja, pystylamelleja yms.)

Muraltex

Monikäyttöinen ja toimiva puukudelma on tyylikkäänä luonnonmateriaalina jokaisen sisustajan unelma. Muraltex -verhoja on saatavana niin laskos- kuin rullaverhona, pystlamellina sekä myös paneeliverhona. Luonnollisen tyylikäs puukudelma tuo rauhallisuutta suurempaankin tilaan.

Solar-rulla

Uusi ovikarmiin asennettava SOLAR rulla-hyönteissuojaovi on helppo asentaa ja kevyt käyttää. Ja se on paikallaan lähes huomaamaton. SOLAR rulla on myös turvallinen: ovi kelautuu automaattisesti sisään, jos verkkoon törmätään. Värivaihtoehtoina mm: valkoinen, ruskea ja pronssi.

Solar-hyönteissuojaovi

SOLAR sandy on maan laajin hyönteisverkkovalikoima, josta löydät käytännölliset ja kestävät ratkaisut. SOLAR sandy hyönteisvrekko on helppo asentaa, se on tukeva ja tyylikkään näköinen ja paikoillaan ollessaan lähes huomaamaton. SOLAR sandy voidaan varustaa myös alumiiniverkolla.

Taiteovet

Taiteovet kuiviin sekä kosteisiin tiloihin. Taiteovia on saatavilla 8 eri vaihtoehtoa, tarvittaessa myös lukolla. Lasitettuja malleja on saatavilla 5 eri vaihtoehtoa. Tyylikkäät ovet sopivat koteihin sekä konttoreihin.

Rullakaihtimet

Rullaverhot moottorilla, koteloituna jousi- tai ketjumekanismilla mittatilaustyönä.

Yksiväriset, kuviolliset ja pimentävät kangasvaihtoehdot yksilölliseen makuun.

Pystylamellit

Rakenne

Lamellit on kiinnitetty erikoispidikkein lamellinsiirtäjiin. Tämä varmistaa lamellien helpon vaihdettavuuden sekä kaihtimien keveän ja hiljaisen toiminnan. Lamellien alataitteissa on painot, mikä pitää lamellit suorina. Ohut kuulaketju yhdistää painot toisiinsa vaimentaen samalla lamellien heilumista.

Materiaalit ja mitat

Liukukisko on vakiona eloksoitu alumiini tai polttomaalattu valkoinen. Tilauksesta saatavana myös erikoisvärejä. Leveys/korkeus on 45 mm/ 36 mm ja matala kisko 45 mm/ 25 mm/. Lamellien leveydet ovat 127 mm, 89 mm ja 63 mm. Lamellimallistossamme on myös palosuojatut, pestävät, PVC- ja alumiinilamellit.

Kotkan City-Kaihdin Ky

Teemu Lipponen
0500 757779
info@city-kaihdin.com

Meiltä saatte:

 • pystylamellit
 • sälekaihtimet
 • rullakaihtimet
 • puukaihtimet
 • ikkuna -ja terassimarkiisit
 • screen-rullakaihtimet 
 • verhokiskot
 • varaosat ja huolto
 • suunnittelu
 • hyönteisuojaovet
 • hyönteissuojapuitteet tuuletusikkunoihin
 • kangasvekkikaihtimet